Důležité sdělení!!!: Z důvodu přechodu na nový internetový obchod prosíme i stávající zákazníky obchodu o novou registraci!

Enzymy

 

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

     
  • GAMALFA SPEZIAL 50 ml Kód: 16
    GAMALFA SPEZIAL 50 ml
    Skladem
    Ztekucující enzym pro suroviny obsahující škrob. GAMALFA SPEZIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou hydrolyzující zgelovatělý škrob na polysacharidy...

    157,02 Kč bez DPH
    190 Kč
       
  • Rohapect PTE 50 ml Kód: 12
    Rohapect PTE 50 ml
    Skladem
    Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťav. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry...

    171,07 Kč bez DPH
    207 Kč
       
  • Gammadex Cal 100 ml Kód: 15
    Gammadex Cal 100 ml
    Skladem
    Zcukřující enzym pro suroviny obsahující škrob. Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob na...

    191,74 Kč bez DPH
    232 Kč
       
  •  
  • Rohapect PTE 100 ml Kód: 24
    Rohapect PTE 100 ml
    Skladem
    Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťav. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry...

    328,93 Kč bez DPH
    398 Kč
       
  • Gamalfa Spezial 0,5 litru Kód: 19
    Gamalfa Spezial 0,5 litru
    Skladem
    Ztekucující enzym pro suroviny obsahující škrob. GAMALFA SPEZIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou hydrolyzující zgelovatělý škrob na polysacharidy...

    675,21 Kč bez DPH
    817 Kč
       
  • Gammadex Cal 1 litr ořízlý Kód: 18
    Gammadex Cal 1 litr
    Skladem
    Zcukřující enzym pro suroviny obsahující škrob. Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob na...

    870,25 Kč bez DPH
    1 053 Kč
       
  •  
  • Rohapect ořízlý Kód: 23
    Rohapect PTE 1000 ml
    Skladem
    Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťáv. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry...

    1 389,26 Kč bez DPH
    1 681 Kč
       

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem