Důležité sdělení!!!: Z důvodu přechodu na nový internetový obchod prosíme i stávající zákazníky obchodu o novou registraci!
 

GAMALFA SPEZIAL 50 ml

 

Ztekucující enzym pro suroviny obsahující škrob. GAMALFA SPEZIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou hydrolyzující zgelovatělý škrob na polysacharidy dextriny. Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se zcukřujícím enzymem Gammadex Cal.

Dostupnost Skladem
190 Kč
157,02 Kč bez DPH
   
Kód produktu 16
Kategorie Enzymy na obilí
 

Gamalfa Spezial rychle snižuje viskozitu roztoků s obsahem škrobu za tvorby vodorozpustných polysacharidů (dextrinů).
Štěpí zejména α-1,6 glykosidické vazby.
Optimální pH 5-6.
Optimální rozsah teploty působení 80-90°C.
Vzhled - tmavě hnědá viskozní tekutina.
Doba trvanlivosti min. 2 roky. Skladuje se v chladnu.
Pro zcukření škrobu na zkvasitelné cukry je třeba použít v kombinaci s glukoamylasou Gammadex Cal.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: