Důležité sdělení!!!: Z důvodu přechodu na nový internetový obchod prosíme i stávající zákazníky obchodu o novou registraci!
 

Gammadex Cal 100 ml

 

Zcukřující enzym pro suroviny obsahující škrob. Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob na zkvasitelné cukry. Při zpracování škrobnatých surovin nutno použít v kombinaci se ztekucujícím enzymem Gamalfa Spezial.

Dostupnost Skladem
232 Kč
191,74 Kč bez DPH
   
Kód produktu 15
Kategorie Enzymy na obilí
 

Přírodní glukoamylasa vyrobená řízenou fermentací za pomoci houby Aspergillus niger. Tato glukoamylasa hydrolyzuje a-1,4 a a-1,6 glykosidické vazby zmazovatělého škrobu za vzniku molekul sacharidu glukosy. Optimální pH 3-5. Optimální teplota 55-60°C. Gammadex Cal je viskozní hnědá tekutina. Minimální doba trvanlivosti je 2 roky. Skladuje se v chladnu (lednice). Před použitím enzymu Gammadex Cal je třeba ztekutit škrob pomocí termostabilní amylasy Gamalfa Spezial.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: