Důležité sdělení!!!: Z důvodu přechodu na nový internetový obchod prosíme i stávající zákazníky obchodu o novou registraci!
 

Rohapect PTE 100 ml

 

Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťav. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry lépe přístupné kvašení.

Dostupnost Skladem
398 Kč
328,93 Kč bez DPH
   
Kód produktu 24
Kategorie Enzymy na ovoce
 

Přírodní bakteriální pektináza rozkládající polysacharid pektin. Pektiny jsou stavební látkou mnoha druhů ovoce. Po rozkladu pektinů jsou cukry lépe přístupné kvasinkám a rovněž dochází k uvolnění přirozeného aroma ovoce. Optimální teplota působení je 15°C/48 hod. Nižší teplota adekvátně prodlužuje rozklad.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: