Důležité sdělení!!!: Z důvodu přechodu na nový internetový obchod prosíme i stávající zákazníky obchodu o novou registraci!
 

Rohapect PTE 1000 ml

 

Enzym pro dokonalé rozmělnění kvasu. Nabourává strukturu mechanicky rozrušeného ovoce. Dochází k uvolnění šťáv. Zvyšuje se výlisnost ovoce a při využití na kvašení jsou cukry lépe přístupné kvašení.

Dostupnost Skladem
1 681 Kč
1 389,26 Kč bez DPH
   
Kód produktu 23
Kategorie Enzymy na ovoce
 

Přírodní bakteriální pektináza rozkládající polysacharid pektin. Pektiny jsou stavební látkou mnoha druhů ovoce. Po rozkladu pektinů jsou cukry lépe přístupné kvasinkám a rovněž dochází k uvolnění přirozeného aroma ovoce. Optimální teplota působení je 15°C/48 hod. Nižší teplota adekvátně prodlužuje rozklad. .

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: